Konu: Midemi Ulceron ile nasıl korurum Perş. Tem. 24, 2014 11:15 pm
Merhaba arkadaşlar. Benim adım Hasan. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Ramazan ayında çektiğim mide ağrıları gerçekten korkulu rüyam gibi geliyor. İftardan sonra veya sahurdan sonra içilen sigaradan sonra yaşadığım mide ağrılarım resmen işkence gibi geliyordu. Namazlarda çektiğim sıkıntıları bir ben bilirim. Ta ki Ulceron ile tanışana dek. Ulceron kullanmaya başladıktan sonra tuttuğum oruçlar o kadar rahat bir hal aldı ki. Rahatça orucumu tutabiliyor, rahatça uyuyabiliyor rahatça yemek yiyebiliyor rahatça teravih namazlarını kılabiliyordum. Bunların hepsini tabii ki Ulceron’a borçluyum. Sizler de ramazanı rahat bir şekilde geçirmek istiyor iseniz kesinlikle Ulceron kullanmanızı tavsiye ediyorum. Arkadaşlarıma aileme de önerdim. Onlarda da bu sıkıntıları yaşayanlar var. Hepsi halinden çok memnun durumda ramazan ayını geçirdiklerini söylüyorlar. Beni Ulceron ile tanıştıran Ozan isimli arkadaşıma binlerce kez teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese rahatça tutulan oruçlarla dolu, mide ağrısı olmadan geçirilen sağlıklı, huzurlu, mutlu ramazan ayı diliyorum. Hepinize sağlıklı günler. Okumaya vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum.